U ZOEKT, WIJ VINDEN.
Wij vinden de juiste kandidaat voor uw organisatie.

Dienstverbanden

More Recruitment biedt diverse soorten dienstverbanden aan, om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van opdrachtgever en kandidaat. Voor tijdelijke functies maken wij gebruik van een gerenommeerde Payroll partner die ABU gecertificeerd is. Dit maakt het mogelijk om naast interim tevens uitzendcontracten aan te gaan.

Wanneer er op zeer korte termijn een functie moet worden ingevuld, hebben wij ten alle tijde toegang tot onze cv database en kandidatennetwerk. Binnen 24 uur kunnen wij, afhankelijk van het functieprofiel, een geschikte kandidaat aanleveren. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar en staan we klaar voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Permanent

Kandidaat treedt direct bij de opdrachtgever in dienst. Onze werkwijze is dan uitsluitend gericht op basis van Werving & Selectie.

Tijdelijk naar vast (uitzenden)

Kandidaat treedt in dienst op uitzendbasis, met de mogelijkheid om na het verstrijken van de looptijd overgenomen te worden door werkgever.

Tijdelijk

Functies voor bepaalde tijd (bijvoorbeeld bij zwangerschap, vakantie of wanneer er geen mogelijkheid is tot vaste aanstelling). In deze gevallen wordt een uitzendcontract opgesteld.

Interim

Aantrekken van ervaren specialisten die direct inzetbaar zijn.

 

Waarom more

icon-blue-grafiekAltijd persoonlijke begeleiding.

het kennen van elkaar en elkaars wensen is voor ons belangrijk.

icon-blue-persons1 vast contact persoon, meerdere specialisten die meezoeken.

Iedere match wordt snel gevonden doordat we samen zoeken.

icon-blue-suitcasePermanente, interim en uitzendbemiddelingen

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij kunnen u op elk gebied helpen.

icon-blue-globeInternationale bemiddeling

Wij hebben een internationaal kandidaten netwerk voor u ter beschikking.

het Team

home-team

Maak kennis met ons team.

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek en Supply Chain en Sales (Support) & Customer Service. Wij richten ons…
Lees meer >>