U ZOEKT, WIJ VINDEN.
Wij vinden de juiste kandidaat voor uw organisatie.
 

Wie is more recruitment

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain, Sales (Support) & Customer Service. Wij richten ons op kandidaten met enkele jaren werkervaring, tot kandidaten op Senior- en Management niveau. Deze kandidaten hebben zich volledig gespecialiseerd binnen een van bovenstaande vakgebieden. Wij werven voor vaste, tijdelijke- en interim posities. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis.

 

Onze vakgebieden

FINANCE

Finance & accounting

More Recruitment is de specialist in het bemiddelen van financiële functies, denk hierbij aan operationele, analytische en leidinggevende functies op management niveau.

LOGISTIEK

Logistiek & Supply Chain

More Recruitment heeft veel ervaring in het bemiddelen van kandidaten in Logistieke & Supply Chain posities. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd binnen deze sector en de geografische gebieden waar deze posities veel voorkomen.

SALES-ONDERSTEUNING

Sales (Support) & Customer Service (multilingual)

More Recruitment heeft een breed internationaal netwerk. Dit komt goed van pas binnen Sales (ondersteunende) & Customer service functies waar talen, branche -en administratieve kennis vaak een belangrijke rol spelen.

 

Waarom More Recruitment

1 vast contactpersoon, meerdere specialisten per opdracht

U heeft 1 vast aanspreekpunt terwijl er meerdere specialisten actief werken aan uw opdracht. Dit zorgt voor een snelle en succesvolle invulling van de vacature.

Groot kandidaten netwerk en een professionele database

Zowel de actief als latent zoekende kandidaten worden nauwkeurig onderhouden in ons professioneel ingerichte database.

Brede kennis van de arbeidsmarkt

De consultants hebben brede kennis van de markt en veel ervaring in de vakgebieden waar in bemiddeld wordt.

Shortlist van geschikte kandidaten

Na het persoonlijk interviewen en screenen van potentiële kandidaten presenteren wij een selectie van de door ons geschikt bevonden kandidaten.

Dienstverlening op basis van No Cure No Pay

More Recruitment werkt op basis van no cure no pay. Pas vanaf het moment dat een kandidaat in dienst treedt brengen wij kosten in rekening.

Passend voorstel & scherp tarief

Na een inhoudelijk gesprek met de opdrachtgever geven wij een passend advies en maken scherpe en heldere tarief afspraken.

het Team

home-team

Maak kennis met ons team.

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain en Sales (Support) & Customer Service. Wij richten ons…
Lees meer >>

vragen? schroom niet

Heeft u vragen of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem contact op!

more-talent

neem contact op

Voor vragen kun je ons bereiken via telefoon of e-mail:

+31 (0)6 468 39 700
+31 (0)6 468 39 701
info@morerecruitment.nl