wij zijn more
recruitment

1 aanspreekpunt, meerdere specialisten

over ons

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance, Accounting, Logistiek, Supply Chain en Sales Support & Customer Service. Wij richten ons op kandidaten met enkele jaren werkervaring, tot kandidaten op Senior- en Management niveau. Deze kandidaten hebben zich volledig gespecialiseerd binnen een van bovenstaande vakgebieden. Wij werven voor vaste, tijdelijke- en interim posities. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis.

Waarom More Recruitment?

More Recruitment is een dynamische onderneming, waarbij persoonlijke benadering, ervaring, expertise en een uitgebreid netwerk de doorslaggevende factoren zijn voor opdrachtgever als kandidaat om met ons samen te werken. Wij hebben als gedreven consultants (en tevens partners) jarenlang ervaring opgedaan bij één van de grootste internationale Werving & Selectiebureaus. Gedurende deze jaren hebben wij helder in beeld kunnen brengen waar de werkelijke behoeften van opdrachtgever en kandidaat naar uitgaan en hoe More Recruitment daar optimaal in kan voorzien. Zowel opdrachtgever als kandidaat heeft behoefte aan persoonlijke benadering en expertise. Juist nu. Eén vast contactpersoon, een transparant advies en een loyale partner. Door onze jarenlange ervaring en veelvuldig contact met opdrachtgevers en kandidaten, hebben wij geconstateerd dat er geen voortdurende focus is op de belangen van klant en kandidaat. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een kleinere, flexibele organisatie waar het belang van klant en kandidaat wél voortdurend voorop staat. U onderhoudt een directe relatie met één van de partners, die te allen tijde ter beschikking staan voor overleg. Bij het aanbieden en verlenen van onze diensten, behoren loyaliteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit tot onze kernwaarden. Ons streven is dan ook om deze waarden na te leven en te bouwen aan een solide, transparante en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.  

Onze ambassadeurs

Sales Support
More Recruitment heeft mij geholpen bij de vervolgstap in mijn carrière. Het is een partij die goed contact onderhoudt en prettig is in de omgang.
Sales Support
Finance Manager
Wij moesten binnen 24 uur een stand in hebben op de financiële afdeling. Binnen enkele uren interviewde ik een tweetal zeer geschikte kandidaten!
Finance Manager
Steve – logistiek supervisor
De partners van More Recruitment kennen onze organisatie en zijn altijd bereikbaar wanneer ik ze nodig heb.
Steve – logistiek supervisor
Financieel Directeur
More Recruitment is erin geslaagd onze volledige Financiële afdeling op te zetten. Ondanks de lastige profielen zijn zij in staat geweest om binnen enkele weken de juiste kandidaten te vinden.
Financieel Directeur
Marion – Accountmanager
Ik wilde altijd graag werkzaam zijn in het buitenland. More Recruitment heeft deze wens werkelijkheid gemaakt. Ik werk momenteel bij een internationale organisatie in de Filippijnen.
Marion – Accountmanager


Het team

Ons team bestaat uit een drietal gedreven en ervaren partners met een gezamenlijke passie voor recruitment. Bij ons staat persoonlijke benadering, loyaliteit en transparantie centraal.

Joost Cornelissen

Joost Cornelissen

Na mijn studie Small Business & Retail Management ben ik als accountmanager aan de slag gegaan voor een kleinschalig media bureau. Al snel merkte ik dat het communiceren met de klant, het in kaart brengen en uitvoeren van haar wensen en het onderhouden van de relaties mij goed afging. Deze kwaliteiten heb ik verder ontwikkeld in de wereld van Recruitment. Bij een gerenommeerde internationale speler op het gebied van Werving & Selectie ben ik begonnen als Recruitment consultant waarbij ik verantwoordelijk was voor het invullen van Sales (ondersteunende) en Logistieke posities. Gedurende mijn werkperiode hier ben ik doorgegroeid naar een management positie waarbij ik verantwoordelijk was voor de discipline Sales & Marketing.

Na deze mooie en leerzame periode was het tijd om gehoor te geven aan een gevoel dat al langer speelde namelijk het zelf ondernemen en onze visie op dit gebied in kaart te brengen. Namelijk korte lijnen, snelheid, eenvoud en persoonlijke benadering naar klant en kandidaat met 1 vast aanspreekpunt.

+31 (0)6 468 39 700
joostcornelissen@morerecruitment.nl

LinkedIn

Jimmy Elstak

Jimmy elstak

Gedurende mijn studies heb ik altijd al commerciële functies bekleed. Het ontmoeten, spreken en doorgronden van diverse soorten mensen en dus persoonlijkheden, heeft mij altijd ontzettend aangetrokken. Ik ben een sociaal persoon die zich interesseert in zijn medemens en naast het commerciële oogpunt ook waarde hecht aan het adviseren en bedienen van mensen. Het is dan ook geen toeval dat ik terecht ben gekomen in de Recruitment wereld.

Gedurende mijn werkperiode bij een gerenommeerde speler in de Recruitmentbranche, heb ik mijzelf het Recruitment vak op zowel Nationaal als Internationaal vlak eigen gemaakt. Zo begon ik als Consultant en eindigde ik als Division Manager van een drietal disciplines.

Ik heb altijd al een ondernemersgeest en drang gehad wat o.a. blijkt uit de Commerciële functies en studies die ik heb gevolgd. Na een mooie en leerzame ervaring bij mijn vorige werkgever was het dan ook tijd om mijn droom te verwezenlijken en een eigen onderneming te starten. Hierdoor kunnen wij onze eigen visie en ideeën in praktijk brengen waar zowel klant als kandidaat van zullen profiteren.

+31 (0)6 468 39 701
jimmyelstak@morerecruitment.nl

LinkedIn

Gertjan van der Willik

Gertjan van der Willik

Tijdens mijn studie Economie heb ik een aantal commerciële functies vervuld. Na mijn studie ben ik als Intercedent aan de slag gegaan bij een nationaal uitzendbureau. In deze positie is mijn grote passie voor Recruitment ontstaan. Het “bij elkaar brengen van klant en kandidaat” is een grote uitdaging. Wanneer ik dit proces succesvol heb afgerond geeft mij dat een goed gevoel. Het sociale aspect gecombineerd met commercie is voor mij de ideale combinatie.

In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar een internationaal Werving & Selectie bureau. Hier ben ik gestart als Consultant Finance waarna ik ben doorgegroeid naar een management positie. Tevens ben ik mede verantwoordelijk geweest voor de start-up van een nieuw kantoor. Hierbij heb ik de disciplines Finance en Sales (ondersteuning) & Supply Chain verder uitgebouwd.

Na een leerzame periode van acht jaar was de tijd gekomen voor een volgende stap. Ik kom uit een ondernemersfamilie, en heb dan ook altijd de wens gehad mijn eigen onderneming te starten. Samen met mijn twee partners deel ik de liefde voor Recruitment en het Ondernemerschap. Ik ben dan ook heel blij en trots om deel uit te mogen maken van dit team.

+31 (0)6 46 83 9702
gertjanvanderwillik@morerecruitment.nl

LinkedIn