Wij zijn More Recruitment

1 vast contact persoon, meerdere specialisten die meezoeken

Onze werkwijze

Voor veel bedrijven is het werven en screenen van nieuwe werknemers een ingewikkeld en tijdrovend proces. Dit heeft o.a. te maken met het feit dat het werven van personeel voor de meeste bedrijven niet tot de corebusiness behoort. More Recruitment neemt als specialist dit proces dan ook graag voor u uit handen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling, waardoor wij vakkundig en op zeer korte termijn in staat zijn om de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Wij maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk, een eigen cv database en diverse andere kanalen, waaronder vacaturebanken.

Graag gaan wij voor de start van een wervingsprocedure persoonlijk met u in gesprek, zodat wij samen kunnen afstemmen naar wat voor type kandidaat u op zoek bent en aan welke eisen hij/zij moet voldoen. Hierdoor krijgen onze specialisten direct een goede indruk van de bedrijfscultuur en tevens de sfeer die er binnen uw organisatie heerst. Daardoor kunnen wij ook op persoonlijkheid een succesvolle match realiseren.

werkwijze

Wij zorgen ervoor dat u één vast contact persoon heeft binnen onze organisatie, die u voortdurend op de hoogte houdt over het verloop van de procedure. Achter de schermen daarentegen werken de overige partners net zo hard mee, om de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Dit wil zeggen dat u één vast aanspreekpunt heeft maar profiteert van de inzet van meedere specialisten. Dit versnelt de procedure, verhoogt de kwaliteit en zorgt ervoor dat wij uit meerdere netwerken kunnen putten.

Nadat wij diverse kandidaten geïnterviewd en beoordeeld hebben op hun capaciteiten, presenteren wij u een short list van kandidaten die door ons geschikt zijn bevonden voor de functie. Vervolgens plannen wij op uw verzoek diverse sollicitatie gesprekken in, wat kan variëren van 1 tot 3 gesprekken en eventueel een assessment.

Deze sollicitatiegesprekken kunnen ook bij ons op kantoor worden gevoerd, wanneer het bijvoorbeeld een confidentiële functie betreft. Of als uw organisatie nog niet in Nederland is gevestigd, maar van plan is om hier een kantoor te openen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om klant en kandidaat met elkaar in contact te brengen, middels een geavanceerd videoconference systeem. Wij sturen u dan een link toe, die u direct doorzet naar een videoconference room, waar u 1 of meerdere personen live kunt spreken. Dit systeem geeft tevens de mogelijkheid om gedurende het interview diverse documenten te tonen en/of een PowerPointpresentatie te gegeven.

Na akkoord te hebben gekregen op ons op maat gemaakt voorstel, zullen wij direct de procedure opstarten.