Ik zoek personeel

More Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain, Sales (Support) & Customer Service en Life Sciences, zowel nationaal als internationaal. Wij richten ons zowel op kandidaten met enkele jaren werkervaring, als op kandidaten op senior- en managementniveau. Deze kandidaten hebben zich volledig gespecialiseerd binnen één van de vakgebieden. Wij werven voor vaste, tijdelijke en interim posities.

Door jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en inhoudelijke kennis van de vakgebieden waarin wij opereren, kunnen wij onze klanten en kandidaten goed bedienen. We brengen de wensen van u als klant en de potentiële kandidaat goed in kaart en daardoor zijn wij in staat om uw openstaande vacatures binnen een korte periode te vervullen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Dit maakt ons een geduchte sparringpartner voor onze stakeholders. Wij kunnen bovendien het gehele recruitmentproces voor u uit handen nemen. Dit is More Recruitment:

  • Open en eerlijke communicatie naar klant en kandidaat
  • Grote diversiteit in vacatures en specialismen waarin wij bemiddelen
  • Persoonlijke benadering naar klant en kandidaat
  • Meedenken en adviseren van klanten en kandidaten

Wilt u meer weten over More Recruitment?

Dit kan More Recruitment u bieden

More Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van kandidaten in verschillende vakgebieden. Lees meer over deze vakgebieden, welke dienstverbanden wij aanbieden en welke opdrachtgevers u voor gingen.

Specialismen en werkwijze

More Recruitment is specialist in de vakgebieden Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain en Sales & Customer Service. Lees meer over deze vakgebieden en onze werkwijze.

Dienstverbanden

More Recruitment biedt diverse contractvormen aan. Wij werven voor vaste posities, maar kunnen u ook helpen voor tijdelijke en interim opdrachten. Lees meer over onze dienstverbanden.

Klantcases

Andere opdrachtgevers gingen u al voor! Voor veel organisaties wist More Recruitment een geschikte kandidaat te vinden. Bent u benieuwd voor welke opdrachtgevers? Bekijk dan onze klantcases.

Kunnen we u helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat?