Over More Recruitment

Wij zijn specialist in het bemiddelen van kandidaten in de vakgebieden Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain, Sales (Support) & Customer Service en Life Sciences. More Recruitment richt zich zowel op kandidaten met enkele jaren ervaring in één van de vakgebieden, als op kandidaten op senior- en managementniveau. Wij werven zowel voor vaste posities als voor tijdelijke en interim posities. Alvast meer weten over onze dienstverbanden of benieuwd naar de openstaande vacatures?

More Recruitment is een frisse en dynamische onderneming, waarbij een persoonlijke benadering, kennis, ervaring, expertise en een uitgebreid netwerk de doorslaggevende factoren zijn voor zowel opdrachtgever als kandidaat om met ons samen te werken. Wij hebben ons als gedreven en ervaren consultants gespecialiseerd binnen de diverse vakgebieden. Hierdoor zijn wij goed in staat om de werkelijke behoeften van opdrachtgever en kandidaat in kaart te brengen.

Uw partner in arbeidsbemiddeling
Zowel opdrachtgevers als kandidaten hebben behoefte aan een persoonlijke benadering, expertise en snel schakelen. Daarnaast hechten wij waarde aan transparantie. Daarom hebben wij bewust gekozen om een flexibele organisatie met korte lijnen te zijn, waar het belang van klant en kandidaat altijd voorop staat. U onderhoudt een directe relatie met één van onze consultants, die te allen tijde ter beschikking staan voor overleg. Bij het aanbieden en verlenen van onze diensten behoren loyaliteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit tot onze kernwaarden. Ons streven is dan ook om deze waarden na te leven en te bouwen aan een solide, eerlijke en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Meer weten over onze specialismen of hoe wij te werk gaan?

Meer over More Recruitment

Op de hoogte blijven van de klantcases van More Recruitment, interesse in werken bij More Recruitment of kennismaken met ons team?

Klantcases

Op de hoogte blijven van de klantcases binnen de diverse vakgebieden waarin More Recruitment werkt en hoe wij deze opdrachtgevers hebben geholpen? Lees hier onze klantcases.

Werken bij More Recruitment

Wil jij werken voor een dynamische organisatie waar hard werken en plezier centraal staan? Kom dan werken bij More Recruitment.

Het team

Benieuwd wie voor u op zoek gaat naar de perfecte kandidaat of de volgende stap in je carrière? Maak kennis met het team van More Recruitment.

Kunnen we helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat of droombaan?