Dienstverbanden

More Recruitment biedt diverse contractvormen aan. Wij volgen hierbij de wensen van klant of kandidaat voor het type dienstverband.

Permanent

In het recruitmentproces wordt gekeken naar de wensen en behoeften van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Als deze overeen komen, biedt de opdrachtgever de kandidaat daarna direct een contract aan voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Tijdelijk / interim

Voor rollen van tijdelijke aard bieden wij ook mogelijkheden dat deze door ZZP’ers kunnen worden vervuld. Ook worden tijdelijke vacatures ingevuld op uitzendbasis of detachering. In dit geval zal de medewerker onder contract staan bij onze payroll partner die ook de verloning voor ons verzorgd.

Tijdelijk naar vast

De kandidaat zal eerst bij de opdrachtgever starten op basis van een uitzend- of detacheringscontract. Na een vastgestelde periode, bepaald door de opdrachtgever, zal dit contract worden overgenomen door de opdrachtgever en treed de kandidaat in dienst treden bij opdrachtgever.

More Recruitment is specialist in het detacheren van kandidaten op het gebied van Finance, Accounting, Logistiek, Supply Chain en Sales Support & Customer Service. Wij werven voor vaste posities binnen uw bedrijf, maar ook voor tijdelijke en interim opdrachten kunnen we u helpen. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis. Bekijk ook onze specialismen en werkwijze.

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?