Dienstverbanden

More Recruitment biedt diverse contractvormen aan. Wij volgen hierbij de wensen van onze opdrachtgevers. In sommige gevallen is er uitsluitend tijdelijke ondersteuning nodig waardoor een kandidaat op uitzend of interim  basis wordt aangesteld. Indien opdrachtgever op zoek is naar een lange termijn samenwerking wordt er direct vanuit de opdrachtgever een contract aangeboden. In het laatste geval kan een rol ook tijdelijk naar vast worden ingevuld. Dan start een kandidaat op uitzendbasis en wordt na een bepaalde periode over genomen op contract bij de opdrachtgever.

Permanent

In het recruitmentproces wordt gekeken naar de wensen en behoeften van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Als deze overeen komen, biedt de opdrachtgever de kandidaat daarna direct een contract aan voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Tijdelijk / interim

Voor rollen van tijdelijke aard bieden wij ook mogelijkheden dat deze door ZZP’ers kunnen worden vervuld. Ook worden tijdelijke vacatures ingevuld op uitzendbasis of detachering. In dit geval zal de medewerker onder contract staan bij onze payroll partner die ook de verloning voor ons verzorgd.

Tijdelijk naar vast

De kandidaat zal eerst bij de opdrachtgever starten op basis van een uitzend- of detacheringscontract. Na een vastgestelde periode, bepaald door de opdrachtgever, zal dit contract worden overgenomen door de opdrachtgever en treed de kandidaat in dienst treden bij opdrachtgever.

More Recruitment is specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance en Accounting, Logistiek & Supply Chain en Customer Support en Sales & Marketing. Wij werven voor vaste posities binnen uw organisatie, maar ook voor tijdelijke en interim opdrachten kunnen we u helpen. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis. Bekijk ook onze specialismen en werkwijze.

Weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?