Dienstverbanden

More Recruitment biedt diverse contractvormen en dienstverbanden aan. Wij volgen daarin onze klanten die uiteraard beslissen over de contractvorm die wordt aangeboden.  Door de variatie in vacatures en dienstverbanden die we aanbieden, kunnen we veel werkzoekenden bedienen. We bieden tijdelijke vacatures aan, bijvoorbeeld wanneer de opdrachtgever op zoek is naar vervanging voor tijdens een zwangerschap. Wil jij jezelf langere tijd verbinden aan een werkgever, reageer dan op een vaste vacature. Dit zijn onze dienstverbanden:

Werving & Selectie

Tijdens het recruitmentproces focussen we ons op de wensen en behoeften van zowel kandidaat als de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt welke contractvorm zij jou zullen aanbieden: zij bieden bij Werving & Selectie een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd aan. Als kandidaat ga je direct in dienst bij de opdrachtgever.

Uitzenden

Zowel tijdelijke als vaste vacatures kunnen ingevuld worden op uitzend basis. Opdrachtgever kiest er dan voor om het contract eerst via More Recruitment te laten verlopen. Nadat jij een bepaalde periode via More Recruitment bij de opdrachtgever hebt gewerkt, kun je in dienst treden bij de opdrachtgever.

Interim opdrachten

Rollen van tijdelijke aard kunnen ook ingevuld worden door zelfstandigen (ZZP’ers of interimmers). In dit geval factureer jij als zelfstandige jouw uren aan More Recruitment, terwijl je bij de opdrachtgever werkt. Daarnaast kunnen tijdelijke vacatures ook ingevuld worden op uitzendbasis.

Wij volgen de wensen van onze opdrachtgevers als het gaat om contractvormen. De ene organisatie kiest ervoor om eerst een uitzendcontract aan te bieden, voordat jij vast in dienst treedt bij opdrachtgever. In dit geval werk je eerst een periode via More Recruitment, waarna je kan worden overgenomen door de opdrachtgever. De andere organisatie kiest ervoor om direct zelf een contract aan te bieden. Dan zijn wij enkel verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de geschikte kandidaat.

Daarnaast bieden we interim opdrachten. Dit zijn tijdelijke opdrachten die jij als ZZP’er kan invullen. Jij factureert je uren aan More Recruitment.

Als jij op uitzendbasis gaat werken bij één van onze opdrachtgevers, zul je wettelijk gezien onder contract komen bij onze flex partner. All About Flex verzorgt namens More Recruitment de backoffice werkzaamheden, zoals jouw contract en de verloning. Zij volgen de ABU CAO en zijn NEN gecertificeerd. Door deze intensieve samenwerking kunnen wij onze klanten en kandidaten op vele fronten bedienen. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Benieuwd of wij jou aan de volgende stap in je carrière kunnen bieden? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Heb je een vacature tussen ons aanbod gevonden die perfect aansluit bij jouw wensen en ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt je snel en eenvoudig inschrijven via het sollicitatieformulier. Voeg je cv toe als bijlage en één van onze ervaren consultants gaat ermee aan de slag.

Persoonlijk gesprek
Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel en de gevraagde taken en verantwoordelijkheden in het functieprofiel, nemen wij contact met je op. Dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. We gaan in het gesprek dieper in op jouw ervaring en achtergrond, je wensen voor een nieuwe functie en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bereiden we jou zo goed mogelijk voor op de komende sollicitatiegesprekken. Ook delen we informatie over de opdrachtgever waar jij op gesprek gaat, zodat je je goed kunt voorbereiden.

Kennismaking met de opdrachtgever
Na deze kennismaking bij ons op kantoor zullen we jouw profiel introduceren bij onze opdrachtgever. We geven hen een korte samenvatting van de zaken die we met jou hebben besproken. Denk hierbij aan de onderbouwing van jouw motivatie, je werkervaring en jouw kwaliteiten en aandachtspunten. Daarnaast geven we de opdrachtgever een indicatie van jouw secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse vanuit de opdrachtgever, plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Na dit gesprek plannen we met jou graag een vervolggesprek, waarin we jou hopelijk een mooie nieuwe job mogen aanbieden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?