Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de vakgebieden Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain of Customer Service & Sales Support? Schrijf je dan nu in bij More Recruitment!

Wij brengen je graag in contact met interessante werkgevers. Bij More Recruitment vind je een groot netwerk van werkgevers binnen diverse industrieën die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Door onze jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling begrijpen wij waar jij als werkzoekende behoefte aan hebt. Wij geven je eerlijk advies, zoeken met jou naar de best passende functie, en stellen je voor aan een organisatie die bij jou past. Hierbij maken wij gebruik van ons omvangrijke klantennetwerk binnen diverse branches.

Wanneer jouw profiel en wensen aansluiten bij één van onze openstaande vacatures, dan brengen wij jou graag in contact met de opdrachtgever. Dit doen we na een persoonlijke kennismaking met de consultant van More Recruitment waarin we dieper in zullen gaan op jouw profiel en persoonlijke wensen.

In het persoonlijke gesprek met één van onze consultants gaan we dieper in op jouw ervaring en niveau. Daarnaast gaan we in op je specifieke wensen omtrent de sector of industrie waarin je werkzaam bent geweest of graag wilt werken. We delen onze kennis en ervaring en geven eerlijk en open advies. Wij hebben een breed netwerk van opdrachtgevers in diverse industrieën.  Denk hierbij aan FMCG, Food, Automotive, Healthcare of Retail. We bereiden je daarnaast zo goed mogelijk voor op je sollicitatiegesprek. Zo vergroten we jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast zijn alle vacatures die wij aanbieden actueel en divers. Wij bieden functies aan op verschillende niveaus. Wij streven ernaar om onze kandidaten gedurende hun carrière mooie vervolgstappen te kunnen bieden. Van starter tot senior of managementposities. Meer weten over onze specialismen?

Benieuwd naar de openstaande vacatures?