Brian

Managing Partner

Sinds 2010 heb ik de wondere wereld van een recruiter leren kennen. Waar het op de verjaardagen beperkt blijft tot "je plaatst mensen op vacatures bij bedrijven" om het vooral mijzelf makkelijk te maken:), heb ik in dit werk de benodigde uitdaging/complexiteit kunnen vinden in een commerciële functie. Ons "product" praat, heeft een mening en heeft ook een behoefte net als onze klanten. Die 2 samen brengen is dan ook 2 verschillende referentie kaders samen brengen. Daar ligt dan ook precies de uitdaging en complexiteit ervan uitgaande dat die kandidaat nu of in de toekomst ook weer je klant kan worden. Zelf heb ik de Amerikaanse manier van ons werk gezien, de Nederlandse manier, beide bij succesvolle corporate recruitment bureaus. En dan heb je nog onze manier van werken, een mix van al het goede met een persoonlijke touch!

Gertjan

Managing Partner

Onze slogan “bringing needs together” zegt eigenlijk alles! Het bij elkaar brengen van mens en organisatie is mijn passie. Consultant zijn op een eerlijke en transparante wijze. Kritisch partner met een gezonde commerciële drive. “Bringing needs together” staat voor mij ook voor plezier. Iedere dag hard werken, plezier hebben in wat je doet. Ik ben trots op hetgeen wij de afgelopen jaren samen hebben mogen bereiken. More Recruitment = “Bringing needs together”  

Jimmy

Managing Partner

Het ontmoeten, spreken en doorgronden van diverse soorten mensen en dus persoonlijkheden, heeft mij altijd ontzettend aangetrokken. Daarnaast komt ook mijn commerciële drive perfect tot zijn recht binnen de hectische doch mooie wereld van recruitment. Als medeoprichter van More Recruitment geloof ik in het leveren van kwaliteit zowel richting klant als kandidaat. Doormiddel van een zorgvuldig opgebouwd netwerk, persoonlijk contact en goed te luisteren, weten wij de behoeften van klant en kandidaat te matchen. Door te doen wat wij leuk vinden heerst er binnen onze dynamische organisatie een gedreven, professionele en informele sfeer waar ruimte is voor ambitie.

Joost

Managing Partner

Het in kaart brengen van wensen en behoeften van mensen staat centraal in mijn carrière. De stap naar recruitment was dan ook een goede zet om mijn ei kwijt te kunnen. Het samenbrengen van twee partijen wat leidt tot een succesvolle samenwerking vind ik het mooiste dat er is. Na een tijd bij een internationale corporate gewerkt te hebben merkte ik dat mijn visie op recruitment toch behoorlijk afweek. Het adviserende aspect, persoonlijke contact en laagdrempelige setting zijn voor mij belangrijke factoren binnen dit vakgebied. Daarnaast geeft het begeleiden van een team en mensen bewegen om het beste uit zichzelf te halen mij erg veel voldoening. Met veel passie hebben wij in 2013 More Recruitment opgericht! Een flexibele, dynamische organisatie die zich kenmerkt door persoonlijke aanpak, een goede dosis humor en gedreven professionals!

Jesse

Recruitment Teamlead

Als consultant bij More Recruitment ben ik de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Het op -en uitbouwen van een sterke vertrouwensband met mijn kandidaten spreekt mij erg aan. Het werken bij More Recruitment beschrijf ik als dynamisch en professioneel! Dagelijks streef ik, vol motivatie naar de beste resultaten.

Tijmen

Consultant

Ik ben actief, gedreven en altijd in voor een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie ben ik erachter gekomen dat ik een passie heb voor commercie en het werken met verschillende typen mensen. Dit komt perfect samen binnen Recruitment. Het doorgronden van kandidaten, om deze daarna zo goed mogelijk te kunnen adviseren op de weg naar hun volgende stap, is een aspect wat mij energie geeft. Samen met de transparantie en eerlijkheid die More Recruitment als kernwaarde heeft is dit voor mij een ideale werkomgeving. Daarnaast kan ik bij More het uiterste uit mezelf halen.  

Rupsha

Consultant

Recruitment is de kunst van het verkopen van een uniek product: mensen. Ik voel me aangetrokken tot dit uitdagende vakgebied omdat het diverse vaardigheden vereist, waaronder onderhandelen en het opbouwen van relaties. Met een master in organisatiepsychologie ontdekte ik mijn passie voor de commerciële kant van het werken met mensen. Ik breng veel energie, netwerkvaardigheid en het proactief oplossen van problemen met me mee. More Recruitment herkende mijn potentie en verwelkomde me in hun ondersteunende, teamgerichte cultuur. Bij hen kan ik hard werken in een ideale professionele omgeving.