Brian

Principal consultant

Sinds 2010 heb ik de wondere wereld van een recruiter leren kennen. Waar het op de verjaardagen beperkt blijft tot "je plaatst mensen op vacatures bij bedrijven" om het vooral mijzelf makkelijk te maken:), heb ik in dit werk de benodigde uitdaging/complexiteit kunnen vinden in een commerciële functie. Ons "product" praat, heeft een mening en heeft ook een behoefte net als onze klanten. Die 2 samen brengen is dan ook 2 verschillende referentie kaders samen brengen. Daar ligt dan ook precies de uitdaging en complexiteit ervan uitgaande dat die kandidaat nu of in de toekomst ook weer je klant kan worden. Zelf heb ik de Amerikaanse manier van ons werk gezien, de Nederlandse manier, beide bij succesvolle corporate recruitment bureaus. En dan heb je nog onze manier van werken, een mix van al het goede met een persoonlijke touch!

Fatih

Consultant

Al mijn hele leven hou ik van contacten leggen met mensen, omdat ik hier veel waarde aan hecht. Mensen begrijpen, adviseren en overhalen moet ik elke dag gedaan hebben, anders wordt slapen lastig. Door mijn interesse en geloof in de medemens i.c.m. mijn commerciële drive kan ik dit perfect combineren als Consultant binnen More Recruitment, waardoor elke dag leidt tot een succes. Succes is niet de sleutel tot geluk, maar geluk is de sleutel tot succes en ik kan jou hierbij helpen!

Gertjan

Managing Partner

Onze slogan “bringing needs together” zegt eigenlijk alles! Het bij elkaar brengen van mens en organisatie is mijn passie. Consultant zijn op een eerlijke en transparante wijze. Kritisch partner met een gezonde commerciële drive. “Bringing needs together” staat voor mij ook voor plezier. Iedere dag hard werken, plezier hebben in wat je doet. Ik ben trots op hetgeen wij de afgelopen jaren samen hebben mogen bereiken. More Recruitment = “Bringing needs together”  

Jimmy

Managing Partner

Het ontmoeten, spreken en doorgronden van diverse soorten mensen en dus persoonlijkheden, heeft mij altijd ontzettend aangetrokken. Daarnaast komt ook mijn commerciële drive perfect tot zijn recht binnen de hectische doch mooie wereld van recruitment. Als medeoprichter van More Recruitment geloof ik in het leveren van kwaliteit zowel richting klant als kandidaat. Doormiddel van een zorgvuldig opgebouwd netwerk, persoonlijk contact en goed te luisteren, weten wij de behoeften van klant en kandidaat te matchen. Door te doen wat wij leuk vinden heerst er binnen onze dynamische organisatie een gedreven, professionele en informele sfeer waar ruimte is voor ambitie.

Joost

Managing Partner

Het in kaart brengen van wensen en behoeften van mensen staat centraal in mijn carrière. De stap naar recruitment was dan ook een goede zet om mijn ei kwijt te kunnen. Het samenbrengen van twee partijen wat leidt tot een succesvolle samenwerking vind ik het mooiste dat er is. Na een tijd bij een internationale corporate gewerkt te hebben merkte ik dat mijn visie op recruitment toch behoorlijk afweek. Het adviserende aspect, persoonlijke contact en laagdrempelige setting zijn voor mij belangrijke factoren binnen dit vakgebied. Daarnaast geeft het begeleiden van een team en mensen bewegen om het beste uit zichzelf te halen mij erg veel voldoening. Met veel passie hebben wij in 2013 More Recruitment opgericht! Een flexibele, dynamische organisatie die zich kenmerkt door persoonlijke aanpak, een goede dosis humor en gedreven professionals!

Lotte

Office Manager

Sinds 2016 ben ik de ondersteuning van het kantoor! Jaren geleden hebben wij (Gertjan, Jimmy en Joost) bij de dezelfde internationale speler gewerkt. Na een kleine break, terug het toerisme in, ben ik weer terug in de arbeidsbemiddeling en werk ik bij More Recruitment. Ik voel mij als een vis in het water in deze branche en functie! Elke dag ga ik met plezier naar het werk, de laatste jaren zijn wij aan het groeien, dat is mooi om te zien en om aan mee te werken. Ondanks dat ik een andere rol heb ben ik onderdeel van het team. Complimenten aan mijn collega’s. Iedereen is erg gemotiveerd, gedreven en open. Wij werken super goed samen en dat is de kracht van More Recruitment!

Martijn

Senior Consultant

Tijdens mijn studie Psychologie kwam ik in aanraking met het vak Werving & Selectie. Dit trok mijn volledige aandacht en ik was erg benieuwd hoe die theorie in de praktijk werd toegepast. Na het lopen van mijn stage binnen de recruitment en het uitvoeren van mijn onderzoek wist ik het; “dit is mijn vakgebied”. Met veel enthousiasme en plezier voorzie ik organisaties van personeel!  Daarnaast geeft het veel bevrediging om kandidaten te helpen om een goede stap in hun carrière te maken.

Jesse

Consultant

Als consultant bij More Recruitment ben ik de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Het op -en uitbouwen van een sterke vertrouwensband met mijn kandidaten spreekt mij erg aan. Het werken bij More Recruitment beschrijf ik als dynamisch en professioneel! Dagelijks streef ik, vol motivatie naar de beste resultaten.