Brian

Managing Partner

Sinds 2010 heb ik de wondere wereld van een recruiter leren kennen. Waar het op de verjaardagen beperkt blijft tot "je plaatst mensen op vacatures bij bedrijven" om het vooral mijzelf makkelijk te maken:), heb ik in dit werk de benodigde uitdaging/complexiteit kunnen vinden in een commerciële functie. Ons "product" praat, heeft een mening en heeft ook een behoefte net als onze klanten. Die 2 samen brengen is dan ook 2 verschillende referentie kaders samen brengen. Daar ligt dan ook precies de uitdaging en complexiteit ervan uitgaande dat die kandidaat nu of in de toekomst ook weer je klant kan worden. Zelf heb ik de Amerikaanse manier van ons werk gezien, de Nederlandse manier, beide bij succesvolle corporate recruitment bureaus. En dan heb je nog onze manier van werken, een mix van al het goede met een persoonlijke touch!

Gertjan

Managing Partner

Onze slogan “bringing needs together” zegt eigenlijk alles! Het bij elkaar brengen van mens en organisatie is mijn passie. Consultant zijn op een eerlijke en transparante wijze. Kritisch partner met een gezonde commerciële drive. “Bringing needs together” staat voor mij ook voor plezier. Iedere dag hard werken, plezier hebben in wat je doet. Ik ben trots op hetgeen wij de afgelopen jaren samen hebben mogen bereiken. More Recruitment = “Bringing needs together”  

Jimmy

Managing Partner

Het ontmoeten, spreken en doorgronden van diverse soorten mensen en dus persoonlijkheden, heeft mij altijd ontzettend aangetrokken. Daarnaast komt ook mijn commerciële drive perfect tot zijn recht binnen de hectische doch mooie wereld van recruitment. Als medeoprichter van More Recruitment geloof ik in het leveren van kwaliteit zowel richting klant als kandidaat. Doormiddel van een zorgvuldig opgebouwd netwerk, persoonlijk contact en goed te luisteren, weten wij de behoeften van klant en kandidaat te matchen. Door te doen wat wij leuk vinden heerst er binnen onze dynamische organisatie een gedreven, professionele en informele sfeer waar ruimte is voor ambitie.

Joost

Managing Partner

Het in kaart brengen van wensen en behoeften van mensen staat centraal in mijn carrière. De stap naar recruitment was dan ook een goede zet om mijn ei kwijt te kunnen. Het samenbrengen van twee partijen wat leidt tot een succesvolle samenwerking vind ik het mooiste dat er is. Na een tijd bij een internationale corporate gewerkt te hebben merkte ik dat mijn visie op recruitment toch behoorlijk afweek. Het adviserende aspect, persoonlijke contact en laagdrempelige setting zijn voor mij belangrijke factoren binnen dit vakgebied. Daarnaast geeft het begeleiden van een team en mensen bewegen om het beste uit zichzelf te halen mij erg veel voldoening. Met veel passie hebben wij in 2013 More Recruitment opgericht! Een flexibele, dynamische organisatie die zich kenmerkt door persoonlijke aanpak, een goede dosis humor en gedreven professionals!

Jesse

Recruitment Teamlead

Als consultant bij More Recruitment ben ik de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en professionals die openstaan voor een nieuwe baan. Het op -en uitbouwen van een sterke vertrouwensband met mijn kandidaten spreekt mij erg aan. Het werken bij More Recruitment beschrijf ik als dynamisch en professioneel! Dagelijks streef ik, vol motivatie naar de beste resultaten.

Marnix

Resourcer

Na het behalen van mij vwo-diploma heb ik ervoor gekozen om bij More Recruitment te gaan werken. Een organisatie waar ik mezelf kan ontwikkelen en heel veel kan leren is iets waar ik naar op zoek was. Binnen More Recruitment is er veel ruimte voor mijn eigen ontwikkeling. Ik ondersteun het team waar mogelijk en help mee met het zoeken naar geschikte kandidaten. Elke dag nieuwe mensen spreken en kunnen helpen is wat werken bij More zo leuk maakt.  

Georgette

Resourcer

Bij More Recruitment ben ik als Resourcer actief, gedreven door mijn sterke overtuiging in het belang van het opbouwen van waardevolle connecties. Mijn passie ligt in het begrijpen van wat mensen drijft en hoe ik een betekenisvolle impact kan hebben op hun professionele traject. In mijn rol als Resourcer combineer ik mijn enthousiasme voor het opbouwen van relaties met mijn talent om talent te identificeren, waardoor ik een brug sla tussen individuen en carrièrekansen. Het creëren van waardevolle verbindingen staat centraal in mijn missie bij More Recruitment.

Fatima

Resourcer

Na mijn studie besloot ik me te verdiepen in recruitment en me verder te ontwikkelen in het begrijpen van kandidaten en klanten om een uitstekende samenwerking te waarborgen. De dopamine boost bij het plaatsen van iemand is ongeëvenaard! More Recruitment is de plek voor mijn vaardigheden en passie. De kernwaarden van More maken dit alles mogelijk, met een eerlijk en ambitieus team waar iedereen gericht is op het doel. Recruitment heeft een veelzijdig karakter en brengt dagelijks nieuwe uitdagingen met zich mee die aanpassingsvermogen, snelle probleemoplossing, geduld en veel enthousiasme vereisen. Ik breng dit allemaal in om ervoor te zorgen dat er een strategische match is tussen kandidaten en organisaties, wat succes garandeert.

Maja

Resourcer

After university, I aimed to pursue a career aligned with the people-centric values of my legal background, leading me to recruitment. My legal training equipped me with analytical and communication skills that seamlessly apply to talent acquisition. Attention to detail aids in candidate evaluation, and negotiation skills strengthen relationships with clients and candidates. In recruitment, daily interactions with diverse individuals offer networking opportunities and build lasting connections. This dynamic environment aligns perfectly with my professional aspirations, allowing me to contribute to both individual and organizational success.