Bemiddelen van kandidaten

Specialismen

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten binnen de vakgebieden Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain, Customer Support, Sales & Marketing. Daarnaast hebben wij ons de laatste jaren sterk gefocust op de life science industrie. Wij richten ons zowel op kandidaten met enkele jaren werkervaring, als kandidaten op senior- en managementniveau. Heb jij je gespecialiseerd binnen één van deze vakgebieden? Bij ons kun je terecht voor vaste, tijdelijke en interim functies.

Finance & Accounting

Onze consultants hebben veel kennis en ervaring binnen de financiële sector. De rollen waarin wij bemiddelen lopen uiteen van operationeel, administratief tot zeer analytische functies en functies op managementniveau. More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van financiële professionals voor bijvoorbeeld operationele, analytische en leidinggevende posities binnen Finance en Accounting.

Logistiek & Supply Chain

More Recruitment heeft een groot netwerk binnen de logistiek & supply chain. Wij hebben leuke en uitdagende functies binnen dit vakgebied. Deze rollen vervullen we binnen diverse industrieën. Denk hierbij aan chemie, productie, retail, pharma of logistieke dienstverleners.
Zoek je een operationeel planner of toch liever een ervaren logistiek manager? Wij leveren de juiste kandidaat aan.

Customer Service & Sales Support

More Recruitment heeft een breed internationaal netwerk. Veel van onze opdrachtgevers zijn internationale partijen waar customer service of sales support afdelingen van groot belang zijn. Binnen deze organisaties vervullen wij vacatures waarbij kennis van diverse talen en branche- en administratieve kennis een belangrijke rol spelen.

Sales & marketing

More Recruitment heeft veel ervaring met het bemiddelen van commerciële vacatures. Hierbij maken we onderscheid tussen commerciële binnen- en buitendienst functies. Belangrijk in deze rollen is het commerciële aspect. Denk hierbij aan het binnenhalen van nieuwe business, het plegen van (telefonische) acquisitie en het werken met sales targets. In deze rollen word je vaak beoordeeld op het behalen van verkoop resultaten.

Life Sciences

More Recruitment heeft zich de afgelopen jaren sterk vertegenwoordigd in het bemiddelen van kandidaten in Life Science. We werven en selecteren binnen dit vakgebied onder andere voor organisaties binnen de Medical Devices, Healthcare of Life Science sector. Dit kunnen bedrijven zijn als een groothandel die producten levert aan ziekenhuizen. Voor een organisatie als deze bemiddelen wij ook gespecialiseerde rollen binnen Quality, RA, Clinical of Health & Safety.

Overige vacatures

Omdat wij onze opdrachtgevers goed kennen en een goede relatie met ze hebben opgebouwd, kunnen wij ondersteunen bij het invullen van veel verschillende vacatures. Deze vacatures vallen ook wel eens buiten onze traditionele vakgebieden. Denk hierbij aan vacatures binnen Human Resources, Engineering, Project Management, IT of compleet nieuwe rollen binnen de organisatie. Bekijk hier alle overige vacatures en ontdek of jouw volgende job ertussen zit.

Bekijk ook onze dienstverbanden.

Voor veel organisaties is het werven en screenen van nieuwe werknemers een ingewikkeld en tijdrovend proces. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat het werven van personeel voor de meeste bedrijven niet tot de corebusiness behoort. More Recruitment neemt dit proces dan ook graag voor u uit handen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, waardoor wij vakkundig en op zeer korte termijn in staat zijn om de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Wij maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk, een eigen database met cv’s en diverse andere kanalen, waaronder vacaturebanken.

Persoonlijk gesprek
Graag gaan wij voor de start van een wervingsprocedure persoonlijk met u in gesprek, zodat wij samen kunnen afstemmen naar wat voor type kandidaat u zoekt en aan welke eisen hij/zij moet voldoen. Hierdoor krijgen onze specialisten direct een goede indruk van de bedrijfscultuur en tevens de sfeer die er binnen uw organisatie heerst. Daardoor kunnen wij ook op persoonlijkheid een succesvolle match realiseren.

Eén aanspreekpunt
Wij zorgen ervoor dat u één vast contactpersoon heeft binnen onze organisatie, die u voortdurend op de hoogte houdt over het verloop van de procedure. Daarentegen werken de overige partners achter de schermen net zo hard mee om de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Dit wil zeggen dat u één vast aanspreekpunt heeft, maar profiteert van de inzet van meerdere specialisten. Dit versnelt de procedure, verhoogt de kwaliteit en zorgt ervoor dat wij uit meerdere netwerken kunnen putten.

In gesprek met kandidaten
Nadat wij diverse kandidaten geïnterviewd en beoordeeld hebben op hun capaciteiten en persoonlijkheid, presenteren wij u een shortlist van kandidaten die door ons geschikt zijn bevonden voor de functie. Vervolgens plannen wij op uw verzoek diverse sollicitatiegesprekken in, wat kan variëren van één tot drie gesprekken en eventueel een assessment.

Deze sollicitatiegesprekken kunnen ook bij ons op kantoor worden gevoerd, wanneer het bijvoorbeeld een confidentiële functie betreft. Of als uw organisatie nog niet in Nederland is gevestigd, maar van plan is om hier een kantoor te openen.

Mogelijkheid tot een videoconference
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om klant en kandidaat met elkaar in contact te brengen middels een geavanceerd videoconference-systeem. Wij sturen u een link toe, die u direct doorzet naar een videoconference-room, waar u één of meerdere personen live kunt spreken. Dit systeem geeft tevens de mogelijkheid om gedurende het interview diverse documenten te tonen en/of een PowerPoint-presentatie te geven.

Passend advies
Wij denken altijd met u mee over de mogelijkheden en geven passend advies over de openstaande vacature. Nadat u akkoord heeft gegeven op ons op maat gemaakte voorstel, zullen wij direct de plaatsingsprocedure opstarten. U betaalt pas, als wij voor u de perfecte kandidaat hebben gevonden.

Wat kunnen we voor u betekenen?